Pantalla Sencera
Carregant...
 

La Generalitat "aposta" per la recerca amb més precarietat.

Autor: elena piñero - Publicat el: Dl 29 de Oct, 2007 02:06 UTC - (2629 Lectures)
Convocatoria basura
L' Associació de Doctorands i Becaris de Recerca de Catalunya, D-Recerca, vol cridar l'atenció sobre la nova convocatòria de beques post-doctorals Fulbright 2007 (1), que incompleix la legalitat vigent al saltar-se el Estatuto del Personal Investigador en Formación (EPIF).

Acció Reivindicativa a l'acte "La nit de la Recerca"

Autor: elena piñero - Publicat el: Dl 08 de Oct, 2007 16:33 UTC - (2163 Lectures)
El passat 26 de setembre va tenir lloc l'acte "La nit de la Recerca" al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona. Hi vam assistir na Maria José, na Bàrbara, na Marta, n'Alfredo i n'Elena. Vam tenir la oportunitat de repartir el "MAnifiesto por la Investigación" de la FJI i de xerrar amb el Conseller d'Universitats, Recerca i Empresa de la Generalitat de Catalunya i amb el Director de l'Agència de Gestió dels Ajuts Universitaris i de la Recerca (AGAUR).
Podeu trobar més informació a La nit de la Recerca 2007

Proposició de Llei sobre Joves Investigadors al Congrés

Autor: elena piñero - Publicat el: Ds 29 de Sep, 2007 10:01 UTC - (2837 Lectures)
politica cientifica

Ha estat admesa a la mesa del Congreso de los Diputados, la Proposició de Llei presentada per IU/IC-v, Grup Mixte i ER sobre la contractació del Personal Investigador.


La Proposició de Llei, va quedar admesa al registre del Congrés el passat 21 de Setembre.

Redactada per la FJI/Precarios, aquesta nova Llei, demana la contractació de tot el personal investigador des de l'inici de la carrera científica, tal i com recomana la directiva de la Unió Europea (2005/251CE d'11 de Març).

ZP - Zomos Precarios (PRBB 2 Agost 2007)

Autor: Ratolina's fan - Publicat el: Dj 09 de Aug, 2007 13:44 UTC - (2937 Lectures)
Comunitat
Image Companys/es del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB) van fer una rebuda amb pancartes a diversos polítics (inclosos Alcalde de Barcelona, president de la Generalitat de Catalunya i president de l'estat espanyol). I "ratolina" ha penjat unes quantes fotos de tal esdeveniment a la web.

Molt bones les fotos! :-)

Passa el ratolí per sobre de la foto de la dreta i la veuràs en gran com a "mostra" de les seves fotos.

Imagineu, si van arribar a fer això sense estar gens coordinats entre tothom que volem eliminar la precarietat a la recerca a Catalunya i Espanya... què podríem arribar a fer si ens coordinéssim una mica?

Nous videos per explicar de forma senzilla Wiki i RSS

Autor: Xavi - Publicat el: Dj 09 de Aug, 2007 13:37 UTC - (2704 Lectures)
Hem posat nous vídeos de ))YouTube(( a la web de D-Recerca per ajudar a entendre en poques paraules per que tant els Wikis com els RSS poden ajudar a la organització de D-Recerca, FJI/Precarios, ... i en general, de qualsevol col·lectiu com el nostre.

Els podeu veure a través de la plana Ajuda.

Esperem que us agradin i que ajudin a entendre per què sortim guanyant tot@s quan els fem servir per algunes (que no totes) tasques de comú interès a tots els investigadors en formació i altres.
En primer PagePàgina: 6/7
1234567