El proper dijous 8, en la presentació del Plan Nacional de I+D, a la UPC a Barcelona, sembla ser que hi hauran unes quantes samarretes taronges (en dijous, clar), fullets amb la llista de mentides de'n Zapatero, i ganes de participar en el torn de preguntes. Suposo que en els propers dies es seguirà elaborant a D-Recerca _s'admeten i esperen sugerències_.

Però clar, aquest dijous és festa, i no podrem anar de taronja a la feina... Doncs res, la setmana vinent, per compensar, també farem alguna cosa taronja el dimecres dia 7. A la Universitat de Barcelona, es farà la Clausura de les Jornades Doctorials de l'AGAUR (per aquells que no ho sàpiguen, el que tenen una beca de la Generalitat, a Catalunya, i alguns més, has d'anar tot un cap de setmana de colònies per que els expliquin, per el que sembla bastant mediocrement, les sortides professionals de ser doctor). Es una molt bona oportunitat de difusió, hauria d'haver de l'ordre d'uns 250 IFI's que han d'assistir per nassos per poder fer la última renovació de la seva ajuda predoctoral.

Intentarem (l'Elena per carta, na Marta per telèfon) que ens deixin participar oficialment, però no és la primera vegada que ho demanem / suggerim i fins ara no els ha fet mai suficient gràcia (en tot cas, l'acte de clausura sembla del tot programat, amb sort ens deixaran fer alguna cosa l'any vinent). Però nosaltres no ens intimidem i si no ens deixen parlar, repartirem tríptics i, si no ens deixen entrar al Paranimf a repartir-los, ho farem des de la porta. Ale.

També el dijous 8 serà la festa de l'Autònoma de Barcelona. L'Assemblea contra la Precarietat muntarà alguna cosa, i estem mirant com D-Recerca s'unirà a la festa (mai millor dit...).

Doncs això, no us deixeu esprémer!!

E.