Fòrum: Ús de la Web

Esborrar o modificar arxius pujats a la galeria d'arxius

Josep publicacions: 5 2 estels usuari/a fora de línia
Ei, sabeu si puc esborrar o modificar algun arxiu pujat a la galeria???

És que vull modificar el del Manifest traduit al català, ja que els de Precarios han canviat la ruta del seu logo i ara no apareix al nostre manifest.

Com ho puc fer???

Xavi publicacions: 26 5 estels usuari/a en línia
> Ei, sabeu si puc esborrar o modificar algun arxiu pujat a la galeria???
>
> És que vull modificar el del Manifest traduit al català, ja que els de Precarios han canviat la ruta del seu logo i ara no apareix al nostre manifest.
>
> Com ho puc fer???

Hola Josep:

Si, ara si que pots. Per qüestions de seguretat, està configurat actualment per que només els usuaris assignats al grup d'editors (o administradors) poden editar arxius de galeries d'arxius (i de moltes altres coses). I t'acabo d'afegir a la galeria d'editors (ja hauries d'haver estat assignat fa temps).

Ara quan vagis a les galeries d'arxius (recorda que la interfície en català en les galeries d'arxius té un "bug", però en posar l'idioma de la interfície de la web en qualsevol altre idioma es veu bé i funciona sense problemes) veuràs un botó a la dreta per editar l'arxiu concret que vulguis. Edita'l, i puja en el seu lloc un altre arxiu actualitzat. Així, la url de l'arxiu serà la mateixa, però l'arxiu s'haurà actualitzat.

Pregunta de nou si tens més problemes/dificultats, :-) i benvingut al grup d'editors!

Jo sóc del parer que tothom qui vulgui fer coses i ja porti un temps ajudant en coses vàries (les que siguin) de drecerca, i li manquin permisos per poder fer més coses a la web que les que pot fer actualment, se li han de donar (= per defecte, tothom que vol col·laborar que ho pugui fer, i que pregunti si té dubtes o té la sensació que es podria carregar alguna cosa que no sap ben bé com va i que no té historial de versions...).

Xavi

Xavi publicacions: 26 5 estels usuari/a en línia
> Ei, sabeu si puc esborrar o modificar algun arxiu pujat a la galeria???
>
> És que vull modificar el del Manifest traduit al català, ja que els de Precarios han canviat la ruta del seu logo i ara no apareix al nostre manifest.
>
> Com ho puc fer???
Per comoditat teva si et corre presa, vina a aquesta url:
http://www.drecerca.org/tiki-upload_file.php?galleryId=1&fileId=37

becario publicacions: 15 3 estels usuari/a fora de línia

> Si, ara si que pots. Per qüestions de seguretat, està configurat actualment per que només els usuaris assignats al grup d'editors (o administradors) poden editar arxius de galeries d'arxius (i de moltes altres coses). I t'acabo d'afegir a la galeria d'editors (ja hauries d'haver estat assignat fa temps).
>
> Pregunta de nou si tens més problemes/dificultats, :-) i benvingut al grup d'editors!
>
> Jo sóc del parer que tothom qui vulgui fer coses i ja porti un temps ajudant en coses vàries (les que siguin) de drecerca, i li manquin permisos per poder fer més coses a la web que les que pot fer actualment, se li han de donar (= per defecte, tothom que vol col·laborar que ho pugui fer, i que pregunti si té dubtes o té la sensació que es podria carregar alguna cosa que no sap ben bé com va i que no té historial de versions...).
>
> Xavi

Guai si funciona. Jo m'estic barallant amb el logo de la FJI, que ja fa molt que no es veu xD

Jo també crec que qui porti temps fent cosetes, si creu que necessita permissos, que els demani, que li donarem. Si aneu amb presses, a més de dir-ho típicament al fòrum ho podeu fer enviant un mail a algun administrador que estigui disposat a rebre correus, per exemple jo. xD

E.

becario publicacions: 15 3 estels usuari/a fora de línia

> Ara quan vagis a les galeries d'arxius (recorda que la interfície en català en les galeries d'arxius té un "bug", però en posar l'idioma de la interfície de la web en qualsevol altre idioma es veu bé i funciona sense problemes) veuràs un botó a la dreta per editar l'arxiu concret que vulguis. Edita'l, i puja en el seu lloc un altre arxiu actualitzat. Així, la url de l'arxiu serà la mateixa, però l'arxiu s'haurà actualitzat.

> Xavi

Aquest bug... És nostre? És comú? S'arreglarà? (acabo de caure una mica del cel, ara mateix, en aquest fòrum)

Xavi publicacions: 26 5 estels usuari/a en línia
>
> > Ara quan vagis a les galeries d'arxius (recorda que la interfície en català en les galeries d'arxius té un "bug", però en posar l'idioma de la interfície de la web en qualsevol altre idioma es veu bé i funciona sense problemes) veuràs un botó a la dreta per editar l'arxiu concret que vulguis. Edita'l, i puja en el seu lloc un altre arxiu actualitzat. Així, la url de l'arxiu serà la mateixa, però l'arxiu s'haurà actualitzat.
>
> > Xavi
>
> Aquest bug... És nostre? És comú? S'arreglarà? (acabo de caure una mica del cel, ara mateix, en aquest fòrum)

És comú a tots els tikis 1.9.x. S'arreglarà si algú ho arregla... no sol haver programadors voluntaris que arreglin coses específiques de català només. Per això, millor si es pot pagar 4 xavos a algun programador a qui li anem al darrera per que ho arregli...

Josep publicacions: 5 2 estels usuari/a fora de línia
Vaja, doncs merci pels privilegis!!! (tot i que ja veurem si els utilitzaré gaire a sovint! wink)

Ja n'he fet ús i he modificat l'html. Ara en principi ja han de sortir els logos correctament, ja que el de la FJI havia desaparegut.

Jo també sóc partidari que la gent tingui privilegis, però potser no d'entrada. Ja se sap.... no és bo malpensar, però sempre hi pot haver algú amb ganes de tocar "lo que no sóna" i fer alguna destrossa al tiki, que ja el comencem a tenir força ben arregladet!

Merci!