Fòrum: Ús de la Web

Esborranys

elena publicacions: 14 3 estels usuari/a fora de línia
Acabo de fer una nova pàgina amb l'esborrany de la carta sobre la convocatòria Beatriu de Pinós 2007/2008, però ara no sé com fer-ho per trobar-la. :-(

Crec que s'hauria de fer una nova categoria a "pàgines del wiki" que es digués "esborranys" (o alguna cosa similar). Així ho he escrit a la pàgina de "proposta de menú". Hauriem de pensar si aquesta categoria ha de ser oberta a tothom o no (jo prefereixo que sigui oberta).

Chau!
elena

Xavi publicacions: 26 5 estels usuari/a en línia
> Acabo de fer una nova pàgina amb l'esborrany de la carta sobre la convocatòria Beatriu de Pinós 2007/2008, però ara no sé com fer-ho per trobar-la. :-(
>
> Crec que s'hauria de fer una nova categoria a "pàgines del wiki" que es digués "esborranys" (o alguna cosa similar). Així ho he escrit a la pàgina de "proposta de menú". Hauriem de pensar si aquesta categoria ha de ser oberta a tothom o no (jo prefereixo que sigui oberta).
>
> Chau!
> elena

Fet, Elena. Ja hi havia la categoria "status > 3. in progress" (l'he afegit a la plana). Si les volem fer servir, les podem traduir.

Per altra banda he posat una taula automàtica amb els noms de totes les planes que tinguin el nom "esborrany", a la plana pendents, i per tant, també, a la plana d'ajuda, que és l'inici dels usuaris registrats, i que inclou la de pendents de forma automàtica, dins l'apartat: " Tasques pendents on col·laborar > Propostes i esborranys en curs".

També he activat dos mòduls-tiki nous a la columna dreta (a baix): darreres planes visitades (breadcrumbs), darrers canvis en planes wiki. Pots moure'ls més a munt de posició en la columna dreta (Admin > mòduls), o proposar altres canvis... :-)
Tal i com està configuat ara, recordo, la columna dreta només es veu en llocs com "l'àrea personal", però no en molts altres llocs (forums, planes wiki, etc.), per no agafar més espai de l'ample de la finestra sempre innecessàriament (va ser proposta meva, però es pot canviar, com tot, ja saps/beu).

Per últim, he corregit algun detall ortogràfic que he vist a la carta (va de conya fer servir firefox 2 amb els diccionaris d'idioma instal·lats i la verificació de formularis activada.