Pantalla Sencera
Carregant...
 

Ús de la Web Ajuda

Fòrums > Ús de la Web> Les webs de D-Recerca

Les webs de D-Recerca

becario publicacions: 15 3 estels usuari/a fora de línia
Hola a tots i totes,

Surfing the web, he trobat un fotimer (vale, no moltes, però masses) webs de D-Recerca:


1) http://usuarios.lycos.es/drecerca/

Web feta en html.

D'aquesta web, només em sona la Maria Villarroya (pot ser que arribés a ser presidenta de precarios?) i el nostre benestimat Xavier, que :-) :-)

I en aquesta web... hi ha uns estatuts públics!! :-D Anyways, com vàrem dir, Xavier, s'han de contrastar amb els que tingui el secretari de torn, no vagi a ser que algú els canviés en algun moment...

Si mireu noms, hi ha bastants, molts, estimo que uns 15-20... espero que la Tikiwiki animi la gent a participar tant o més que aleshores!!! :-)

A Universia ens tenen linkats amb aquesta web...2) http://drecerca.awardspace.com/

Web feta amb phpnuke.

Està repetida a http://sitio.de/drecerca/3) http://moviments.net/drecerca

Web feta amb TikiWiki.

La nostra nova flamant web smile


Sembla ser que 1) té dades de 2002 (i anteriors?), 2) té dades des del 2003?-4 i fins al 2005-6?, i 3) tindrà dades des del 2007.


Ara venen les preguntes-opcions:

- volquem informació "històrica" de 1) i 2) en 3)? O

- fem una còpia de les webs antigues, l'hostegem conjuntament amb la nova, i hi fem algun enllaç de l'estil "webs antigues"? O

- esborrem les webs antigues, perquè ningú que vulgui venir a parar a D-Recerca vagi a parar a informació antiquada i "es perdi pel camí"? O

- deixem les webs antigues on són, posant un enllaç a la nova web ben gros perquè ningú es perdi?


Ja direu...

Vagi bé!!,

becario

elena publicacions: 14 3 estels usuari/a fora de línia
Hola gent!!

Finalment he tret una mica de temps per entrar i participar...

Respecte a les webs antigues... crec que realment, jo tinc por de que la gent "es perdi pel camí"...

No sé si l'opció de volcar la info històrica de les webs antigues a la nova és viable ni si val la pena, però per a mi seria la millor opció. Suposo que si que hi deuen haver contignuts interessants, si més com a arxiu... si preferiu, també es poden copiar els continguts més interessants i borrar la resta...

Fins després,
elena


Xavi publicacions: 26 5 estels usuari/a en línia
Hola a Elena i "becario" :-):

Jo proposo

> - volquem informació "històrica" de 1) i 2) en 3)?

i

> - deixem les webs antigues on són, posant un enllaç a la nova web ben gros perquè ningú es perdi?

Així, a més, practiqueu amb el tema de crear planes noves, enllaçar-les, etc.
Recupereu només les coses que creieu que val la pena recuperar, en tot cas...

Xavi

crisms publicacions: 8 3 estels usuari/a fora de línia
Hola,

Jo crec que el millor es treure totes les webs antigues d'aquests links. Si vas al google i cerques "d-recerca" te'n surten un munt (les que heu dit), resulta un caos mad per trobar la informació actualitzada i no dóna serietat cool.

El que crec que és millor fer és copiar les webs d'on estant i ficar-les en aquest servidor de hosting que s'està utilitzant ara. Després, fer-ne servir question la informació que cregueu convenient (els estatuts públics de http://usuarios.lycos.es/drecerca/, per exemple) i en tot cas pensar-nos si posar un enllaç o no des d'aquesta pàgina confused.

El que jo no faria és esborrar-les i no guardar-les, més val crear una còpia de seguretat aquí i que el/s administrador/s sàpiguen que aquesta informació sempre hi serà (per si de cas).

Ja em direu el vostre punt de vista.Xavi publicacions: 26 5 estels usuari/a en línia
Hola de nou:

He buscat el password del lloc web de drecerca a lycos però no el trobo (o algú el va canviar després que hagués pujat la web).

Cristina, Elena, Jose Mª: podeu copiar i enganxar les planes que volgueu recuperar com a pàgines noves de la web actual de D-Recerca? (bàsicament fotos, estatus, etc.)

Es poden copiar i enganxar planes html també, però dona més feina que un simple copiar i enganxar el contingut, i re-assignar estils de títol de 1r, 2n i 3r ordre amb !, !! i !!! a l'inici de cada línia, respectivament.

El que si que he trobat és el password de l'adreça drecerca(ARROVA)confluencia(PUNT)net, i ho he posat per que reenviï els correus que pugui rebre a l'adreça drecerca(ARROVA)gmail(PUNT)com

crisms publicacions: 8 3 estels usuari/a fora de línia
Hola,

No podem recuperar d'alguna manera el password de lycos? Normalment en aquestes webs de hosting amb el correu electrònic i l'usuari et poden proporcionar un usuari nou. Ho dic perquè és moltíssima menys feina entrar al domini antic, descarregar-se tota la web i penjar-la directament al domini nou, sense que sigui visible de moment. Posteriorment podríem decidir si volem posar un link a alguna d'aquestes webs des de la nova pàgina.

A part, hauríem de fer còpia dels continguts que interessin però això ens ho haurien de dir els responsables de d-recerca no creieu? Ells millor que ningú saben quina informació cal mantenir i quina no.

Xavi publicacions: 26 5 estels usuari/a en línia
Cristina, una opció (ho suggereixo) és aprofitar el mètode de treballar basat en Wiki. Pitjor que ara no pot ser (que no hi ha la informació o és totalment errònia la que hi ha). I quan més endavant algú trobi que hi ha informació obsoleta, i que manquen coses (per exemple, qui hi ha a cada comissió, o els noms de les persones de contacte, si n'hi ha), doncs ho posa (editant la pàgina, i posant-ho en text senzill, per exemple), i ja està. Filosofia Wiki: permet portar algunes coses de secretaria de forma descentralitzada.

Doncs podem optar per copiar i enganxar la que creguem que es podria rescatar de la web vella (per exemple, la mínima informació de descripció de cada comissió, per començar per quelcom fàcil), i anar copiant i enganxant el text que volguessim de la web vella a la plana que volguessim de la web nova. És molt més net i pulit fer-ho així (i probablement trigarem menys temps tots plegats) que si esperem a que algú trobi com recuperar les planes velles (ftp, password perdut, anuncis google, informació obsoleta...)...

Per aplicar-me el "cuento" (i fer alló de "com a mostra, un botó"), he copiat i enganxat la info. breu de les comissions... (i he eliminat la de "esdeveniments", que em penso que no existeix a D-Recerca, sinó només la de "Mobilitzacions", que ja és molt si aquesta funciona).

A part, he aprofitat per posar algun dibuixet a algunes planes i una foto aleatòria de mobilitzacions prèvies (algunes que he recuperat de la web vella de lycos i re-pujat a aquesta web) a la plana de la comissió de Mobilitzacions.

I alguna cosa més.... He creat la plana Precarios i Eurodoc , i he afegit una mena d'autoenllaços ("Admin > paraules calentes") per que allà on els citem, surti un enllaç automàtic a la plana en qüestió.

Bé, què et sembla?

becario publicacions: 15 3 estels usuari/a fora de línia
Hola,

1) Aquesta nit he estat passant fotos i vídeos de les webs antigues de D-Recerca a la web de precarios. Si el Xavi acaba d'aclarar què és tot, ho podríem passar directament aquí, si creiem convenient.

2) Si googlejo drecerca la primera entrada ja és drecerca.org, i si ho faig amb guionet és la segona, només al darrere de l'eLista (canviar això quan fem servir el googlegroup serà "divertit" també...)

3) Si algú entra a la web i s'espanta pel format dels menús o la capçalera, que no pateixi massa: hi estic (intentant) treballar, demà o demà passat hauria d'estar prou enllestit...

Vagi bé!,

E.

Xavi publicacions: 26 5 estels usuari/a en línia
Cita:
Hola,

1) Aquesta nit he estat passant fotos i vídeos de les webs antigues de D-Recerca a la web de precarios. Si el Xavi acaba d'aclarar què és tot, ho podríem passar directament aquí, si creiem convenient.

2) Si googlejo drecerca la primera entrada ja és drecerca.org, i si ho faig amb guionet és la segona, només al darrere de l'eLista (canviar això quan fem servir el googlegroup serà "divertit" també...)

3) Si algú entra a la web i s'espanta pel format dels menús o la capçalera, que no pateixi massa: hi estic (intentant) treballar, demà o demà passat hauria d'estar prou enllestit...

Vagi bé!,

E.

No sé qué has passat, però ja està bé. I no cal patir per que "sigui tot" (el que hi havia a la web antiga): la major part de videos i fotos els havia fet jo mateix, i tinc els originals a casa a un discc dur de backup que es pot recuperar en qualsevol moment... Pe`ro no ho he fet jo per que no he volgut carregar la web actual amb massa fotos i videos meus antics... sinó només unes quantes fotos, per donar color, i que serveixi d'exemple, per que la gent d'ara, a les mobilitzacions que es facin, prengui fotos i les pugi, etc.

Gràcies "E."/becario/José María per tota la feina que estàs fent amb la web.

Mostrar publicacions:
Saltar al fòrum: