Pantalla Sencera
Carregant...
 

En España no hay carrera investigadora

Autor: elisabetc - Publicat el: Dc 13 de Feb, 2008 21:33 UTC - (2328 Lectures)
Comunicats de premsa
Conferencia inaugural de las VI Jornadas de Jóvenes Investigadores.
Bernat Soria, Ministro de Sanidad y Consumo, excusa la ausencia y en su representación el Subdirector del Instituto de Salud Carlos III, Augusto Silva, reconoció que “en España no hay carrera investigadora”. Ante los más de 300 asistentes a las Jornadas pronunció estas declaraciones durante la conferencia inaugural, bajo el título Investigación es Futuro.

Fichar estrellas no mejora la situación de la investigación en España

Autor: elisabetc - Publicat el: Dc 06 de Feb, 2008 21:47 UTC - (2959 Lectures)
Comunicats de premsa
La fuga de cerebros es una realidad en el actual sistema de I+D+i español. La falta de fondos suficientes y la poca estabilidad laboral lleva a muchos investigadores a emigrar a otros países que ofrecen mejores condiciones para su desarrollo profesional. Evidentemente, esta situación no se arregla repatriando investigadores estrella ni fichando investigadores extranjeros.

Beques associades a projecte

Autor: Marta Casar - Publicat el: Dl 10 de Dec, 2007 10:06 UTC - (2340 Lectures)
Comunicats de premsa
La FJI fa un crit d'atenció sobre la situació actual d'un gran nombre de becaris de doctorat que realitzen la seva tasca de recerca en projectes de recerca de diversa tipologia i financiació (europeus, del ministeri, lligats a convenis amb empreses, etc.). Aquests investigadors no gaudeixen de contracte en la majoria de casos, sinó que se'ls hi ofereixen beques que ni tan sols compleixen l'EPIF (Estatut del Personal Investigador en Formació).

21 investigadors Postdoc demanden al MEC per fer-lis beques i no contractes

Autor: Marta Casar - Publicat el: Dl 10 de Dec, 2007 10:00 UTC - (2808 Lectures)
Comunicats de premsa
els investigadors postdoctorals del MEC a l'estranger son els únics sense contracte entre els seus companys de feina. En referència a això, el passat 30 de novembre, 21 doctors espanyols a l'extranger han presentat una demanda laboral exigint contractes i els mateixos drets laborals que els doctors que desenvolupen la seva activitat a Espanya.

Carta oberta al President del Govern

Autor: Marta Casar - Publicat el: Dv 16 de Nov, 2007 14:13 UTC - (2506 Lectures)
Comunicats de premsa
Carta oberta al president de l'Estat Espanyol, José Luís Rodríguez Zapatero escrita pel president de la Federación de Jóvenes Investigadores (FJI-Precarios) David González Gálvez.
Pàgina: 2/2
12