Pantalla Sencera
Carregant...
 

EL MOVIMENT CARTA PER LA CIÈNCIA CONVOCA UNA CONCENTRACIÓ CONTRA LES RETALLADES EN R+D+I EL PRÒXIM DIA 19 DE DESEMBRE: HI HA FUTUR AMB R+D+I

Autor: elena piñero - Publicat el: Dl 17 de Dec, 2012 09:14 UTC - (4377 Lectures)
Benvolguts,des D-Recerca, membre de la Federación de Jóvenes Investigadores (organitzacióintegrant del moviment Carta por la Ciencia), amb tot el suport de l'Assemblea de Doctorands Diagonal, us volem convocar a la concentració contra les retallades en R+D+i que tindrà lloc el pròxim dia 19 de desembre a les 13:30h a Palau Reial, entre la facultat de Biologia i Física de la UB (c/ Martí i Franquès). A les 12h del migdia començarem des de la parada de metro de Palau Reial un cercavil·la per les diferents facultats del campus diagonal que acabarà a les 13:30h a la concentració convocada a Palau Reial, c/Martí i Franquès. Agrairíem que féssiu màxima difussió del següent missatge entre els membres del vostre departament o institució. En el cas que no pogueu participar-hi directament, us animem a què us concentreu a la porta del vostre centre d'investigació.

Vine amb la teva samarreta taronja, bata de laboratori i/o pancarta contra les retallades!

Una delegació de les organitzacions convocants entregarà el comunicat que adjuntem a la seu de la Presidència del Govern, a Madrid. Les organitzacions convocants organitzaran actes similars a diferents comunitats autònomes i es coordinaran amb les instàncies europees que demanen una política europea més activa en R+D+i.


MES TRAVES DEL GOVERN AL FUTUR DE LA I+D ESPANYOLA

Autor: elena piñero - Publicat el: Dj 15 de Nov, 2012 18:56 UTC - (3893 Lectures)
El Ministerio de Educación retalla inesperadament el nombre d'ajudes del programa de Formación del Profesorado Universitario (FPU) en ple procés de resolució, que se suma al retràs i incompliment sistemàtic dels seus propis plans.

Sobre l’aplicació de la retallada de la 14a paga als investigadors en formació

Autor: elena piñero - Publicat el: Dc 07 de Nov, 2012 09:25 UTC - (4570 Lectures)
El col·lectiu d’investigadors en formació de tota Catalunya han patit aquest mes un altre deteriorament de les seves condicions de treball que s’inclou dins els (continus) atacs que rep el sector de la recerca. Les diferents universitats i centres de recerca han comunicat que aplicaran una retallada consistent en 1/14 part del salari anual pro-ratejada sobre els tres últims mesos de l’any en aplicació del Reial Decret-Llei 20/2012, de 13 de Juliol. Això es tradueix en un tall efectiu del 28% dels nostres (reduïts) salaris fins acabar l’any.

LA PÉSIMA GESTIÓN DE LAS AYUDAS POSTDOCTORALES MANTIENE A MÁS DE MIL JÓVENES INVESTIGADORES ESPAÑOLES EN UNA SITUACIÓN INSOSTENIBLE

Autor: elena piñero - Publicat el: Dl 20 de Jun, 2011 14:54 UTC - (4718 Lectures)
Comunicats de premsa
La Federación de Jóvenes Investigadores/Precarios denuncia una vez más los problemas y retrasos en la gestión de las ayudas postdoctorales convocadas por el Ministerio de Educación

Para facilitarle la labor al Ministerio de Educación, la FJI/Precarios ha elaborado un informe (http://precarios.org/dl1287) en el que se han detectado cuáles son los principales problemas producidos en la gestión de este programa, y en el que se ofrecen posibles soluciones.

Assemblea de Tercer Cicle de la UAB a Pl. Catalunya

Autor: elena piñero - Publicat el: Dj 26 de Maig, 2011 14:30 UTC - (4428 Lectures)
Agenda
Aquest vespre a 2/4 de 9, tindrà lloc una sessió de l'Assemblea de Tercer Cicle de la UAB a Plaça Catalunya, dins dels actes reivindicatius en defensa de la Universitat Pública.

Seguiu llegint per consultar la planificació d'activitats.

Diverses associacions de Doctorands es reuneixen amb vicerectors de la UAB i la UdG

Autor: elena piñero - Publicat el: Dj 20 de Jan, 2011 15:05 UTC - (4558 Lectures)
universitats
Durant els darrers dies dues de les associacions de doctorands de Catalunya s'han reunit amb els equips rectorals de la Universitat Autònoma de Barcelona i de la Universitat de Girona per tractar diversos temes (pujada de la matrícula de tesi, rebaixa de 5% del sou, etc.).

Podeu veure'n els resums seguint els enllaços:
Universitat Autònoma de Barcelona: Assemblea de Tercer Cicle de la UAB
Universitat de Girona: Udg.doc

Propera reunió amb la DGU: esteu tots convidats!!

Autor: elena piñero - Publicat el: Dv 10 de Dec, 2010 00:25 UTC - (3487 Lectures)
Atenció
La propera reunió entre doctorands, Direcció General d'Universitats (DGU) i vicerectorats de les universitats catalanes tindrà lloc el proper dilluns 13 de desembre a les 17 hores a les diligències de la DGU.

Tot i que només quatre doctorands participaran a la reunió, TOTS ELS DOCTORANDS de Catalunya ens concentrarem el 13 de desembre de 16:30 h a 17:30 h a les portes de la DGU (Via Laietana, 33), per fer sentir la nostra veu just quan tingui lloc l'inici de la reunió.

Per més informació segueix llegint la noticia, o vés a aquest enllaç.

Assemblea ativitats contra la pujada de taxes de matricula de doctorat

Autor: elena piñero - Publicat el: Dl 22 de Nov, 2010 11:40 UTC - (3427 Lectures)
Atenció
La propera assemblea per posar-nos al dia de com van les activitats contra la pujada de taxes de matrícula de doctorat, tindrà lloc:

dia: DIMECRES 24 de novembre
hora: 19h
lloc: Aula B1 de la Facultat de Matemàtiques (ub-edifici central, Plaça Universitat).

Seguieu llegint la notícia per veure l'ordre del dia provisional

Us hi esperem!!
Pàgina: 1/7Darrera Page
1234567