A l’Assemblea i les comissions organitzades a #acampadabcn es comença a plantejar la qüestió de com poden actuar els diferents col•lectius a nivell local per tirar endavant les diferents línies d’actuació que van sortint. Arran d’això, i donat que el proper dijous es concentren un gran nombre d’activitats i actes reivindicatius en defensa de l’Ensenyament i la Universitat públics, des de l’Assemblea de Tercer Cicle de la UAB hem proposat a la Comissió d’Educació de desenvolupar la propera sessió de la nostra assemblea a Plaça Catalunya i el nostre oferiment ha estat acceptat. Llavors farem una assemblea Dijous 26 a les 20:30h darrere de les fonts de Plaça Catalunya a on presentarem la activitat que hem portat a terme els darrers mesos i també tractarem temes en els que estem treballant per que tothom que vulgui pugui veure la nostra dinàmica de treball. Ens agradaria que vingués tothom que estigui interessat, en especial gent d’altres universitats, per això us preguem que des de D-Recerca feu la màxima difusió possible.


Aquesta convocatòria d’Assemblea la inserim en el conjunt d’actes reivindicatius en defensa de la Universitat Pública que tindran lloc aquesta setmana i que començarà demà amb la preparació del material per la concentració de dijous. Us deixem la planificació d’activitats en les que participarem com a Assemblea de Tercer Cicle:

Dimecres 25 de Maig

21:00h – Plaça de Catalunya (punt de reunió per concretar)
Preparació del material (pancartes, book block, ...) per la concentració del Dijous 26 convocada per la PUDUP.

Dijous 26 de Maig

13:30h – Plaça Cínica de la UAB
Cassolada convocada per diferents col•lectius de la UAB que pujarà fins al rectorat. En acabar es farà una assemblea general per valorar les accions a desenvolupar.

18:00h – Plaça Sant Jaume
Concentració en Defensa de la Universitat Pública convocada per la PUDUP. Si n’hi prou gent es farà una manifestació des de Plaça Sant Jaume a Plaça Catalunya per continuar allà amb la resta d’activitats.

19:30h – Plaça Catalunya
Comissió d’Educació de #acampadabcn

20:30h – Plaça Catalunya (darrere de les fonts)
Assemblea de Tercer Cicle de la UAB

Salutacions!