Us recordem, que sota el lema: "Política Científica a Espanya: necessitats i propostes" les VII Jornadas de Jóvenes Investigadores han fixat el seu punt de mira en el desenvolupament de la futura Llei de la Ciència. La conjuntura política actual hi convida, donada la recent creació del Ministeri de Ciència e Innovació, així com l'imminent desenvolupament de vàries iniciatives legislatives que tenen com a objectiu millorar l'estat de la Ciència al nostre país.

El període d'inscripció a les jornades romandrà obert del 15 de desembre al 15 de gener a través del lloc web: http://precarios.org/jornadas2009/. A més, hi podreu trobar tota la informació relativa a les jornades (inscripció, calendari, programa, etc.). L'acte inaugural i la primera sessió de les jornades (25 de febrer, 15:30) es realitzarà en el Paranimf de la Universitat de Barcelona, mentre que la resta d'activitats es duran a terme a l'Edifici Vèrtex de la Universitat Politècnica de Catalunya. Així mateix, el dimecres 25 al matí tindrà lloc un acte satèl·lit al Parc Científic de Barcelona sobre les perspectives professionals actuals i futures en el món de la ciència.

En paral·lel a les Jornades de Joves Investigadors, s'han organitzat tres concursos relacionats amb la ciència: el V Certamen de Pòsters de Divulgació; el II Certamen de Relats Hiperbreus de Ciència i el I Certamen de Fotografia Científica. El plaç d'entrega de documents romandrà obert del 15 de desembre al 15 de gener i els premis per els guanyadors van de 100 a 250€. Podeu trobar les bases completes dels concursos a: http://precarios.org/jornadas2009/


Us esperem del 25 al 27 de febrer a Barcelona!