Pantalla Sencera
Carregant...
 

Comissió de Contacte amb Institucions

Image


Des d’aquesta comissió ens posem en contacte amb els diferents grups polítics i administracions catalanes per plantejar-los les nostres idees sobre la política científica i la Recerca.

Algunes qüestions de caràcter més estatal, es coordinen amb la Federación de Jóvenes Investigadores / Precarios a través de la seva Comissió d'Insti i altres reunions més locals es coordinen a través de UdG.doc en el cas de la universitat de Girona o d'Abridoc en el cas de la Universitat Politècnica de Catalunya.Entre els grups parlamentaris amb els que mantenim un contacte més fluid, hi ha:
- IC-v (en el Congrés formen part del grup d'IU)
- ERC (en el Senat formen part del grup l'Entesa de Progrés amb IC-v i PSC)
- CiU
- PSC

Entre les administracions amb les que ens reunim periòdicament, hi ha:
- Comissionada per a Universitats i Recerca
- Director General de Recerca
- AGAUR (Agència de Gestió dels Ajuts per a la Universitat i la Recerca)
- Rectorats i Vice-rectorats de les diferents Universitats de Catalunya (UdG, UPC...)

- Pacte Nacional per a la Recerca i la Innovació de Catalunya


Podeu consultar al calendari les dades de les properes reunions programades i a l'arxiu els resums de les darreres reunions.


Has anat a alguna reunió darrerament?
Pots fer-ne un resum utilitzant aquesta plantilla. Un cop fet això, passa el document a pdf (et pots baixar un programa per fer-ho aquí ) i puja l'arxiu a la galeria de resums de reunions de la nostra web (pensa que si fas el resum també en castellà, la gent de la FJI / Precarios se'l podrà llegir més fàcilment).Contacte: drecerca [ARROVA] gmail [PUNT] com


Image